Optimaliseer uw personeelsadministratie met: 'De HR Manager'!

Reviews van klanten

Bent u benieuwd naar de gebruikerservaring van onze klanten? Neem dan gerust eens contact op met de volgende contactpersonen.

Klanten over ‘De HR Manager’:


 

"Eisma Media Groep BV is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Om het overzicht te behouden was het noodzakelijk om een personeelsinformatiesysteem aan te schaffen. Wij kozen voor ‘De HR Manager’ vanwege de overzichtelijkheid en het gebruikersvriendelijke karakter van het systeem. De informatie is snel en goed te vinden, verlof- en verzuimregistratie is zeer duidelijk en de notificaties zijn erg makkelijk.

Onze medewerkers gebruiken de Employee Self Service module voor de verlofregistratie. Dit wordt als zeer positief ervaren. Binnenkort gaan we ook gebruikmaken van de koppeling met ons salarispakket."

Over Eisma Media Groep BV: de Eisma Media Groep BV is uitgever van hoogwaardige informatie en communicatieproducten en – diensten (o.a. vaktijdschriften, websites en e-mail nieuwsbrieven) in diverse business to business en educatieve markten. De Eisma Media Groep is de holding van vijf B2B uitgeverijen. Er zijn 150 professionals en honderden freelancers werkzaam.

Contactgegevens: Astrid van Amerongen | Medewerker Personeelszaken | Tel: 088 – 294 48 08
| Mail:
A.vanAmerongen@eisma.nl"Onze ervaring met ‘De HR Manager’ is positief. Het is heel prettig dat alle informatie in één programma te vinden is. De digitale personeelsdossiers zijn voor ons ideaal. Ten eerste omdat de fysieke dossiers voorheen op één vestiging in de kast stonden, terwijl wij op drie kantoren werken. We grepen dus vaak mis. Daarnaast kunnen we nu heel snel informatie uitwisselen met het hoofdkantoor in Goes, maar ook onderling met bijvoorbeeld de vennoten en managers. Snel en efficiënt!

Naast de standaard rapportages die ‘De HR Manager’ bevat, maken wij ook gebruik van de management cockpit die met ‘De HR Manager’ te vervaardigen is. Hiermee is een schat aan informatie beschikbaar gekomen, zoals het verloop en verzuim (bijv. in een bepaalde leeftijdsgroep)."

Over WEA Accountants en Adviseurs: De maatschap Noord-Holland, heeft 110 medewerkers verspreid over de drie vestigingen in Uitgeest, Alkmaar en Middenmeer. Betrokken, kritisch en toekomstgericht: dat zijn kenmerken van WEA Accountants en Adviseurs. Persoonlijke aandacht en professioneel advies staan hoog in het vaandel. 

Contactgegevens: Laura Kenter-Bes | Personeelsadviseur | Tel: 072 – 503 72 00 | Mail: laura.kenter@wea-nh.nl


"Onze HR-afdeling was op zoek naar een goed, simpel en goedkoop programma voor alle personeelsgegevens. We wilden hier meer inzicht in verkrijgen zonder elke keer een personeelsdossier te hoeven openen. ‘De HR Manager’ had dit alles en was goedkoper dan andere programma’s.

Onze ervaring met ‘De HR Manager’ is positief. Het is een fijn en simpel programma dat ons duidelijk overzicht biedt in alle personeelsgegevens. "

Over Orly & Endevoets Groep: De Orly & Endevoets Groep is gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren en restaureren van de buitenschil. Er zijn circa 50 medewerkers in dienst.

Contactgegevens:
Angelique van Orsouw – Fleuren | Hoofd administratie en personeelszaken | Tel: 073 – 631 50 00 | Mail: angelique@orlyenendevoets.nl