Optimaliseer uw personeelsadministratie met: 'De HR Manager'!

Pakketten en Modules

‘De HR Manager’ is beschikbaar in de volgende pakketvormen:

Basispakket ‘De HR Manager’ SaaS (Software as a Service):
Het basispakket van ‘De HR Manager’ is ingericht met de modules Personeel, Verlof en Verzuim.

Met dit pakket kunt u profiteren van de vele voordelen die een professioneel HRM-systeem te bieden heeft, maar heeft u niet de lasten. Het systeembeheer en de updates worden namelijk door CBBS verzorgd. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over back-ups van belangrijke personeelsgegevens.

Prijs: Al vanaf € 2,10 per medewerker per maand (bij gebruik van 250 actieve medewerkers), exclusief de eenmalige kosten voor implementatie (€ 760,-) en opleiding (€ 380,-).

Extra modules
Het basispakket van ons HRM-systeem is uit te breiden met de extra modules: Employee Self Service / Management Self Service, Lease, Mutaties en Vrije Velden. U kunt hier meer lezen over deze modules.

Prijs: een extra module is beschikbaar vanaf € 6,25 per maand, exclusief de eenmalige kosten voor opleiding en inrichting van de module (vanaf € 495,-).

‘De HR Manager’ Inhouse
Heeft u belangstelling voor ‘De HR Manager’ maar wilt u liever dat het pakket op uw eigen server draait, dan is dat ook mogelijk. Neem gerust eens contact met ons op voor uitgebreide informatie over ‘De HR Manager’ Inhouse.